• Moet de HandsHero Desinfectiezuil aangesloten worden op een stopcontact ?

De dispenser Alex werkt op batterijen die meegeleverd worden. Dit maakt dat de zuil gemakkelijk verplaatsbaar is, ook op plaatsen waar er geen stopcontact aanwezig is.

De Desinfectiezuilen Billy, Billy-Lou en Charlie werken wel op netstroom.

 

 • Met welk soort ontsmettingsmiddel werkt de HandsHero Desinfectiezuil ?

Er wordt een startershoeveelheid alcholgel meegegeven, maar in principe werkt de HandsHero Desinfectiezuil op alle soorten liquide middelen, of deze nu vloeibaar of in gelvorm zijn. Gelvorm is te prefereren omdat het zonder verspilling gemakkelijker in de hand te nemen is. U kan zelf uw eigen voorraad aankopen en dit in het reservoir van de dispenser gieten. Denk er aan dat er minstens 70% alcohol in het desinfecterend product moet zitten om efficiënt te zijn.

 

 • Moet ik navullingen kopen via HandsHero?

Nee. Elke dispenser heeft een reservoir dat gemakkelijk bijgevuld kan worden met alcoholgel die vrij in de handel te verkrijgen is. Het reservoir van dispenser Alex bevat 1 liter, dat van Billy, Billy-Lou en Charlie 10 liter.

 

 • Moet je de dispenser aanraken om te bedienen ?

Nee. De dispenser werkt volledig handenvrij. Zodra het elektronisch oog een hand onder de dispenser detecteert, wordt er een dropje alcohol-gel of vloeistof verdeeld.

 

 • Hoe kan ik mijn HandsHero Desinfectiezuil reinigen ?

Gebruik het HandsHero lekbakje om spatten te vermijden. De dispenser kan met een vochtige doek gereinigd worden. Indien de roestvrij stalen behuizing gereinigd moet worden, kan dit met vrij in de handel verkrijgbare inox reinigingsproduct.

 

 • Moet de HandsHero Desinfectiezuil gemonteerd worden ?

Nee. De HandsHero Desinfectiezuil is reeds voorgemonteerd en kan zo uit de verpakking gehaald worden. De dispenser Alex dient enkel voorzien te worden van de bijgeleverde batterijen, daarna over de ophangingshaakjes geschoven worden en tenslotte gevuld met het ontsmettingsproduct (startershoeveelheid is mee voorzien) en de HandsHero Desinfectiezuil is klaar voor gebruik.

Desinfectiezuilen Billy, Billy-Lou en Charlie dienen te worden aangesloten op netstroom. Ook hier dient het reservoir gevuld te worden met de bijgeleverde gel en de Desinfectiezuil is klaar voor gebruik.

 

 • Komt er niet teveel gel/vloeistof uit de HandsHero Desinfectiezuil ?

Nee. De dispenser is zo ingesteld dat er voldoende gelduit komt om de handen 20 à 30 seconden te ontmetten. Dat is ook de tijd die nodig is om bacteriën te doden. Het heeft dus geen zin om je handen vroeger af te drogen of ze nadien te gaan wassen.

 

 • De alcoholgel uit de dispenser vliegt alle kanten uit, wat nu?

Geen paniek, er is niks mis met de dispenser. Soms blijft een restje van de alcoholgel hangen aan de dispenser en hardt deze uit. Zo raakt de nozzle (uitgang) van de dipenser wat verstopt, met het bovenstaande gevolg. Even met een vochtige doek over de nozzle (uitgang) van de dispenser gaan en het probleem is opgelost.

 

  • Kan ik zelf de boodschappen op het scherm van HandsHero kiezen?

  Bij de aankoop kan u kiezen tussen 3 opties:

  display only, waarbij u zelf de boodschappen voorziet via één van de voorzien interfaces preset content door HandsHero of gepersonaliseerde content;

  display voorzien met voorgeprogrammeerde inhoud;

  display met content management systeem